Zolang er leven is & Is er hoop
2 romans in 1
Renate Dorrestein
Uitgegeven:
[Amsterdam], 2010
Serietitel:
Dwarsligger
Serienummer:
28
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
1 oktober 2011
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Jaar van uitgave:
2004
Plaats van uitgave:
Amsterdam
Uitgever:
Contact
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
NUR:
Literaire roman, novelle (301)
Codes
ISBN:
978-90-498-0020-8
EAN:
9789049800208
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
12 cm
Omvang:
907 pagina's
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Uitg. in samenw. met Contact. - Oorspr. uitg.: Amsterdam [etc.] : Contact, 2004, 2009. - Bevat resp. de 14e en de 3e dr. van de afzonderlijke titels.
Annotatie
De traditionele vakantie van een vriendinnenclubje neemt een onverwachte wending.
Flaptekst
Twee romans over één en dezelfde baby voor het eerst samengebracht.
In Zolang er leven is houden drie vriendinnen iedere zomer, samen met hun mannen en kinderen, een week vakantie met elkaar. Maar dit jaar is alles anders. De idyllische week neemt een onverwachte wending die het leven van alle betrokkenen op zijn kop zet.
In is er hoop maken we kennis met Igor. Overdag monteert hij stacaravans op de sociale werkplaats.'s Middags komt hij thuis bij zijn oma Nettie en 's avonds kijken ze op de bank televisie totdat ze naar bed gaan. Igors overzichtelijke leven verandert als hij het dakloze meisje Lisa ontmoet, en ze samen een baby vinden om wie niemand zich lijkt te bekommeren. Oma Nettie neemt het meisje en de baby liefdevol onder haar vleugels. Maar hoelang zal dit ongewone huishouden een gelukkig leven beschoren zijn?

Over de dwarsligger®
De dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat. Een boek dat past in een handtas en zelfs in je broekzak of binnenzak. Een boek dat je overal en op elk moment kunt lezen. Met zijn kleine formaat – 12 bij 8 centimeter – en lichte gewicht – gemiddeld nog geen 145 gram – is de dwarsligger® met één hand vast te houden en dus gemakkelijk te lezen.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen