Zomer & de City
het nieuwe dagboek van Carrie
Candace Bushnell
Uitgegeven:
Amsterdam, 2011
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
31 januari 2012
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Summer and the City : a Carrie diaries novel
Jaar van uitgave:
2011
Plaats van uitgave:
London
Uitgever:
HarperCollins
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Fictie
NUR:
Vertaalde literaire roman, novelle (302)
Leeftijdscategorie:
Young Adult
Codes
ISBN:
978-90-446-1470-1
EAN:
9789044614701
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
22 cm
Omvang:
319 pagina's
Bindwijze:
Ingenaaid
Bibliografische annotatie
Vert. van: Summer and the City : a Carrie diaries novel. - London : HarperCollins, 2011. - Vervolg op: Carries dagboeken.
Annotatie
Carrie Bradshaw beleeft haar eerste weken in New York en moet allerlei tegenslagen overwinnen om zich te verzekeren van haar plaats in de Big Apple. Voorloper op 'Sex and the City' en vervolg op 'Carries dagboeken'.
Flaptekst
De zomer is een magische tijd in New York City en Carrie geniet van de maffe figuren in haar buurt, de boetiekjes met tweedehandskleding, de wilde feesten en de nieuwe man in haar leven. En het beste van alles: ze volgt eindelijk een echte schrijfcursus en zet zo de eerste stap op weg naar de vervulling van haar droom.
In Zomer & de City, het vervolg op Carries dagboeken, krijgt de lezer een verrassende inkijk in het leven van Carrie terwijl ze haar draai probeert te vinden in de Big Apple. Carrie realiseert zich dat het veel ingewikkelder is dan ze had gedacht om succesvol te worden in New York.
Op de hilarische wijze die we van haar gewend zijn beschrijft Candace Bushnell het onweerstaanbare verhaal van hoe het plattelandsmusje _ zoals Samantha haar noemt _ verandert in de onvergetelijke icoon van New York City: Carrie Bradshaw.

Candace Bushnell debuteerde met de wereldwijde bestseller Sex and the City, die de basis was voor de gelijknamige hitserie en bioscoopfilms. Ook schreef zij de succesvolle romans 4 Blondes, Hogerop, Lipstick Jungle, 1 Fifth Avenue en Carries dagboeken. Haar hilarische en onweerstaanbare stijl zorgt ervoor dat wereldwijd miljoenen vrouwen zich herkennen in haar eigenzinnige personages.

[QUOTES]

Over Carries dagboeken:

¿Net zoals Bushnell feilloos de verlangens van veel vrouwen weet bloot te leggen, kan ze ook goed kijken in de ziel van tienermeisjes. (...) Ze weet een mooi beeld te schetsen van een onafhankelijke tiener.¿ noordhollands dagblad

¿Herkenbaar!¿ cosmo girl

¿Het boek is, als verwacht, luchtig en grappig.¿ flair
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen