Zwarte Zee
reisverslag en recepten : door donker en licht
Caroline Eden
Auteur:
Uitgegeven:
Amsterdam, 2019
Uitgeverij:
Taal:
Nederlands
Verschijningsdatum:
22 augustus 2019
Met betrekking tot de oorspronkelijke uitgave
Titel:
Black Sea
Jaar van uitgave:
2018
Uitgever:
Quadrille
Vertaald uit:
Engels
(Overige) personen
Redactie:
Secundaire auteur:
Vertaling:
Indeling
Medium:
Boek
Fictie / Non-fictie:
Non-fictie
SISO's:
Wereldreizen - Reizen in meer dan één werelddeel (961)Gerechten van afzonderlijke landen en streken - Joodse keuken (629.6)
NUR:
Keuken per land en streek (442)
Codes
ISBN:
978-90-245-8554-0
EAN:
9789024585540
ASW:
Algemeen boek
Technische gegevens
Formaat (hoogte):
26 cm
Omvang:
279 pagina's
Met illustraties
Bibliografische annotatie
Vertaling van: Black Sea. - Quadrille, 2018. - Met literatuuropgave, register.
Annotatie
Flaptekst
De Zwarte Zee is het culinaire verhaal van drie indrukwekkende steden rond de Zwarte Zee. Caroline Eden neemt je mee door de straten van Odessa, waar je kunt genieten van heerlijke Joodse gerechten zoals tzimmes. Reis door naar Istanboel, de verbinding tussen Europa en Azië, en proef de heerlijke makreel met citrus. En als laatste ontdek je de culinaire traktaties van Trabzon. Maak op unieke manier kennis met de buitengewoon rijke culinaire traditie van een prachtig gebied door kleurrijke foto’s, traditionele recepten en inspirerende reisverhalen.
Literaire adressenbank
Uitgever
Delen