Brief aan mijn dochter (Theater)
14-11-2017 van 20:00 tot 22:00 uur
Locatie:
De Goudse Schouwburg
Boelekade 67
2806 AE Gouda
+31(0)182 513 750
http://www.goudseschouwburg.nl/
Organisatie:
Bos Theaterproducties
Nieuwe Keizersgracht 25
Amsterdam
Beschrijving:
Literatuur en muziek komen samen in een ontroerend verhaal over afkomst en identiteit.

Auteur Abdelkader Benali en harpiste Lavinia Meijer gaan samen het theater in. In Brief aan mijn dochter, gebaseerd op Benali’s gelijknamige autobiografische roman, brengen zij literatuur en muziek samen. Benali schrijft zijn dochter een brief en probeert zo de wereld waarin zij geboren zal worden te duiden. Harpiste Lavinia Meijer vult hem muzikaal aan én vertelt haar eigen, bijzondere verhaal over adoptie en de zoektocht naar muzikale en menselijke erkenning.

In deze unieke samenwerking komen verschillende werelden samen. De hoofdpersonen reizen door de tijd en ruimte, van Tanger, Marokko, naar Seoul, Zuid-Korea, om hun ontroerende verhaal over afkomst en identiteit te vertellen. De reis omspant generaties en culturen. De worsteling om je te verzoenen met je afkomst levert uiteindelijk een spannende muzikale en literaire confrontatie op waarin beide kunstenaars volledig zichzelf geven.

Veelzijdig muzikante Meijer vond in succesauteur Benali een gelijkgestemde in hun kijk op geboorte en opgroeien. Door hun fascinerende samenspel ontstaat er een nieuwe theatervorm die prikkelt, beweegt en ontroert. Een unieke voorstelling over leven krijgen en leven geven.

Informeer voor de definitieve aanvangs- en eindtijd bij het theater zelf.
Meer informatie: Bos Theaterproducties.

Delen
Koppelingen