De Optimist presenteert: De Arbeider (Evenementen)
17-04-2018 van 20:00 tot 21:30 uur
Locatie:
De Nieuwe Liefde
Da Costakade 102
1053 WP Amsterdam
http://denieuweliefde.com/
Organisatie:
De Nieuwe Liefde
Da Costakade 102
Amsterdam
Beschrijving:
Handboek voor een Optimistisch leven | Literair talent | Muziek | Slam Poetry | Van Online Naar Offline | Videokunst

Vanavond is het de beurt aan de harde werker, met eelt op zijn handen, die weet hoe de wereld écht in elkaar zit. Of misschien toch de zzp’er zonder pensioen, die tegen een burn-out aanzit, maar wel de spits weet te omzeilen. In elk geval komen de literaire hoekstenen van onze samenleving samen tijdens een avond waarin het ambacht centraal staat. En de vraag hoeft niet te worden geschuwd: valt er nog droog brood te verdienen in de literatuur?

In het Handboek voor een Optimistisch leven betrad de arbeider al in al zijn diversiteit het toneel: van de Marlboro Light rokende Trees met haar nepgouden oorbellen en hondenhaar in haar diepe decolleté, webredacteurs van deftige linkse weekbladen tot John Maynard Keynes. Ditmaal laat een verzameling optimistische werkbijen live het beste van hun kunnen laten zien!

De Optimist
Na een succesvolle eerste editie is online literair magazine De Optimist terug met twee thema-avonden in De Nieuwe Liefde! Op 27 februari en 17 april trekt De Optimist weer van digitaal naar offline met een programma stampvol slam poetry, muziek, kunst en voordrachten van de nieuwste literaire talenten, met thema’s uit het Handboek voor een Optimistisch Leven.

Afgelopen programma’s kun je terugkijken via DNL-TV, of terugluisteren op TXTRADIO.

Prijs: € 12,50. CJP, studenten en Stadspas: € 10,-.
Meer informatie en reserveren: denieuweliefde.com.