Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (Film)
14-11-2018 - 02-01-2019
Locatie:
Diverse bioscopen
- Nederland
Beschrijving:
Fantasy (GB/VS, 2018) van David Yates naar het boek van J.K. Rowling. Met Johnny Depp, Jude Law, Eddie Redmayne, Ezra Miller, Katherine Waterston e.a.

Aan het einde van de eerste film werd de krachtige Duistere Magiër Gellert Grindelwald met de hulp van Newt Scamander gevangen genomen door MACUSA (Magisch Congres van de Verenigde Staten van Amerika). Maar hij maakt zijn dreigementen waar en ontsnapt uit gevangenschap. Hij heeft zijn zinnen gezet op het verzamelen van zoveel mogelijk volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens. In een poging om Grindelwald’s plannen te dwarsbomen roept Albus Perkamentus zijn voormalige student Newt Scamander op, die ermee instemt om te helpen maar zich niet bewust is van de gevaren die voor hem liggen.

Lijnen worden getrokken en liefde en loyaliteit worden op de proef gesteld, zelfs tussen de meest trouwe vrienden en families. De verdeeldheid in de magische wereld wordt steeds groter.

Rowling tekende wederom voor het scenario.Voor meer films kunt u ook hier kijken: Biosagenda.
Delen
Koppelingen
Personen
Boeken