Literaturjugend (Evenementen)
14-09-2017 van 20:00 tot 22:30 uur
Locatie:
Het Literatuurhuis
Oudegracht 237
3511 NK Utrecht
http://www.hetliteratuurhuis.nl/
Organisatie:
Het Literatuurhuis
Oudegracht 237
Utrecht
Beschrijving:
Maandelijkse werkplaats voor jonge schrijvers.

Schrijf je gedichten of werk je aan een roman? En wil je je verder ontwikkelen als schrijver en sparren met andere schrijvers? Kom dan naar de Literaturjugend! Vanaf het najaar van 2017 vormt Het Literatuurhuis in Utrecht elke maand een schrijfwerkplaats waar jonge schrijvers en dichters samenkomen en de gelegenheid krijgen om uit zelfgeschreven werk voor te dragen en elkaar feedback te geven.

Naast de bijeenkomsten waarin je als schrijver samenkomt met andere schrijvers en redactieleden van Wintertuin, treedt Literaturjugend ook vaak op bij culturele festivals en evenementen. Zo stonden ze onder andere op Manuscripta, het Lezersfeest in de Boekenweek, festival Nieuwe Types en in Openluchttheater Vondelpark. Kortom: een mooie boost voor je literaire carrière.

De Literaturjugend is al sinds 2008 de schrijfwerkplaats van Wintertuin in Nijmegen en komt nu ook naar Utrecht. De data zijn altijd op donderdag van 20.00-22.30 uur: 14 september, 19 oktober, 9 november en 14 december. Per avond is er plaats voor drie voordragers.

De Literaturjugend wordt georganiseerd door Wintertuin, het literair productiehuis gevestigd in Nijmegen, in samenwerking met Het Literatuurhuis.

Meedoen? Het is gratis, maar je moet je wel even aanmelden.
Voor meer informatie en aanmelden: Literatuurhuis.
Delen