BookSpot Literatuurprijs zoekt juryleden

Gepubliceerd: 26-06-2019

De vakjury van de BookSpot Literatuurprijs stelt dit jaar twee longlists samen van in totaal 30 boeken: 15 in de categorie Fictie en 15 in de categorie Non-fictie. Op 4 september worden deze longlists bekendgemaakt. Het publiek kan vervolgens online op de 30 geselecteerde boeken stemmen: de 3 meest gekozen boeken vormen daarna de BookSpot Lezersprijs Top 3.
De Top 3 wordt gelezen door de BookSpot Lezersjury en die bepaalt de uiteindelijke winnaar van de BookSpot Lezersprijs 2019.

Ben je, net als wij, dol op lezen en wil je graag een plek bemachtigen als Lezersjurylid? Geef je dan vandaag nog op. Aanmelden kan tot en met 15 juli.

Belangrijk
Als je Lezersjurylid wilt worden is het van belang dat je op de volgende data beschikbaar bent:

5 oktober – boeken ophalen
Tijdens het BookSpot Lezersfestival op zaterdag 5 oktober 2019 haal je in Amsterdam de boeken uit de Lezersprijs Top 3 op. Deze krijg je uiteraard van ons cadeau. De schrijvers zijn er die dag ook, zodat je je boeken kunt laten signeren.

5 oktober tot 6 november – 3 boeken lezen
Je leest de boeken uit de BookSpot Lezersprijs Top 3 voor 7 november uit. En je praat online mee over de boeken.

7 november - uitreiking
Op donderdag 7 november kom je samen met de andere juryleden bij elkaar op een nog nader bekend te maken locatie. Na een stevig debat bepalen jullie samen welk boek bekroond wordt met de BookSpot Lezersprijs 2019.

Meer informatie en aanmelden: BookSpot Lezersprijs.