Boekenbon nu ook online te koop

Gepubliceerd: 20-11-2009

Vanaf heden kan men ook op www.boekenbon.nl terecht om een Boekenbon te kopen. Het gaat daarbij wel degelijk om de ‘fysieke’ Boekenbon. Na aankoop krijgt men die toegezonden, desgewenst met persoonlijk kaartje erbij. Ondertussen wordt nog gewerkt aan een plastic Boekenbonkaart waarmee ook op internet betaald kan worden.

De Boekenbon is al 75 jaar verkrijgbaar in de boekhandel en heeft er vanaf nu een nieuw verkooppunt bij. Op de website van de Boekenbon kan men 24 uur per dag terecht om een Boekenbon te bestellen. Bonnen die op werkdagen vóór 12.00 uur ’s middags zijn besteld, worden de volgende dag thuisbezorgd of op een ander adres naar keuze. Het is mogelijk de Boekenbon als cadeau op een ander adres te laten bezorgen, desgewenst met een kaartje met een persoonlijke wens of boodschap.

Het online verkopen van Boekenbonnen is volgens Ari Doeser, directeur van de Boekenbon BV, een eerste, vanzelfsprekende stap in het proces dat moet leiden tot volledige aanwezigheid van de Boekenbon op internet. ‘In dit tijdperk waarin online winkelen een steeds grotere vlucht neemt, moet zeker een geliefd cadeauproduct als de Boekenbon ook via internet te koop zijn. De volgende stap is het realiseren van een plastic Boekenbonkaart waarmee zowel in de fysieke boekhandel als op internet betaald kan worden.’ Indien De Nederlandsche Bank toestemming geeft, hoopt Doeser in de loop van 2010 de plastic Boekenbonkaart te kunnen lanceren.

Persbericht: Nederlandse Boekenbon BV